OM Søvnrågivning / BABYCENTERCPH

Søvnrådgivning blev stiftet i 2017 af Anette Theil med et ønske om at hjælpe forældre og børn til bedre nattesøvn.

Børns søvn har altid optaget mig, og jeg har holdt foredrag om søvn og hjulpet mange familier gennem diverse søvnproblematikker.

Mange familier vil på et eller andet tidspunkt støde ind i søvnudfordringer i barnets første leveår – hvis søvnproblematikken varer ved og bider sig fast, kan familien opleve sig stressramt og generelt i underskud.

Alle voksne ved hvor hårdt pressede vi kan blive, når både kvaliteten og mængden af nattesøvnen reduceres. Sundhedsmæssigt, findes der så mange fordele ved at forbedre søvnen for både børn og voksne, at det altid kan betale sig at arbejde med.

Jeg har siden 2017 hjulpet mere end 2000 familier med søvn.

Undervejs har jeg fordybet mig i mange familiers og børns forskellige problematikker, hvilket har givet mig stor indsigt, og på den måde har jeg udviklet metoder til at kunne hjælpe hver enkelt familie, med deres specifikke problem og behov. Målet skulle gerne være at få brudt med uhensigtsmæssige søvnrutiner.

Jeg har samtidig kunne videreudvikle Søvnplanen, som er et specifikt redskab udformet til hver enkelt familie i et ønske om at skabe rammer og struktur, som kan hjælpe børn og familier til bedre søvn.

Jeg er selvstændig sundhedsplejerske med speciale i små børns søvn. Min baggrund er over 20 års erfaring som sundhedsplejerske og 10 år som sygeplejerske. Jeg har desuden en Master i sundhedspædagogik. Børns søvn har altid optaget mig, og jeg har i mange år undervist i søvn og hjulpet familier gennem diverse søvnproblematikker.

Øvrige kvalifikationer og kurser:

2011-

Vejleder på Københavns Professionshøjskole – specialuddannelse til sundhedsplejerske

2010 –

Foredrag og undervisning i små børns søvn

2017-2021​

Bestyrelsen Mødrehjælpen Nørrebro

2018 –2020​

Samarbejde med Børnelægeklinikken v. Annebeth Rosenvinge

2015​

Certificering i ADBB fra Kbh.s Universitet – Babylab – en metode til at undersøge babyens sociale udvikling

2016

Efteruddannelse “Barnets første 1000 dage” Kbh.s Universitet

2014

Konsulent for Sundhedsstyrelsen – “Ernæring til småbørn” en håndbog for personalet

2010 – 2016​

Telefonrådgiver på Rigshospitalet ”Tørdokken” for forældre med børn med urininkontinens

2007 – 2015

Underviser på Sygeplejestudiet Metropol ​

2005 – 2013​

Underviser hos Falck ”Vil selv – kan selv” et kursus om børn i 1- 3 års alderen

2004 – 2014​

Skribent på forældremagasinet “Far, mor og børn”